Søk

   

 

Om barnehagenÅpen barnehage er et organisert tilbud til barn i følge med en voksen (foreldre, dagmamma og lignende). Tilbudet er gratis og ingen påmelding er nødvendig. Innenfor åpningstiden kan du komme og gå til de tidspunkt som passer for deg og ditt/dine barn. Bruk av åpen barnehage fører ikke til redusert kontantstøtte og kan fint kombineres med en deltidsplass i ordinær barnehage. Tilbudet er for alle barn i alderen 0- 6 år. Voksne som benytter seg av tilbudet vårt er mødre, fedre, besteforeldre, dagmamma, au pair og tanter/ onkler. ..m.m... Hos oss er mennesker fra alle land og kulturer velkommen.

Vår målsetting er at barna skal få utfolde seg fritt og i sitt eget tempo. Hoppe, sprette, løpe, leke, synge og danse... Med utgangspunkt i Rammeplan for barnehager har vi lagt vekt på å gi et tilbud til barna med mye aktivitet. Vårt store, oversiktlige og trygge lokale innbyr til dette. I Aktiv åpen barnehage ønsker vi at du som voksen deltar på de aktivitetene som foregår, og er i et positivt samspill med barna.

Barnehagen gir deg muligheten til å gjøre noe AKTIVT sammen med barna, og de får anledning til å leke med andre barn i samme alder. Foreldre møter andre småbarnsforeldre i samme situasjon og utveksler erfaringer om oppdragelse og om det å være foreldre.

- Kanskje treffer du noen som kan vise seg å bli en god venn for livet!

Det er mulig å få råd og veiledning av utdannet personell om barneoppdragelse og barns utvikling.

Aktiv Åpen Barnehage holder til i Båtmannsgata 4, 4. etg. (Nyhavna). Se kart.

Vi har åpent når andre barnehager har planleggingsdag, vinterferie og høstferie!

        

Vis printervennlig versjon   

Søk | Kontakt oss | Aktiv Barnehage © 2022