top of page

Her jobber vi...

Med glimt i øyet, og et smil om munnen tar vi i mot deg når du kommer. Vi ønsker at du og barnet ditt skal få minneverdige øyeblikk her på Aktiv. Vi har bred faglig kompetanse, og foreldrekompetanse. Har du spørsmål, eller ønsker du en samtale? Bare spør, så avtaler vi et tidspunkt.

francesca

Pedagogisk leder og styrer

Francesca_edited.jpg

Francesca har studert musikk og pedagogikk, og er barnehagelærer med master i pedagogikk. Hun er selv mamma til tre gutter,  kommer fra Italia.

"Jeg liker å gå tur på stranda. Lyden av fjorden som veksler med stillhet gjør meg lykkelig og kraftig. Det er det samme som skjer når jeg synger og spiller. Musikk gjør at vi fokuserer på energien vår, på å ta i mot andre mennesker.

 

Jeg trives med å være sammen med barna, å lytte til dem er noe som er naturlig for meg. Derfor føler jeg meg så heldig og takknemlig for å gjøre jobben min. Jeg er alltid nysgjerrig på å oppdage barnas verden, på å finne ut hva som skjer med følelser, språk, bevegelser, motivasjon og livsglede når de opplever rytme og musikk sammen med de andre."

sendy

Medarbeider

"Jeg er en "menneskeperson" som liker å møte nye mennesker.

Jeg elsker å se små barn utvikle

seg og utforske kreativiteten sin gjennom kunst og lek.

Derfor trives jeg veldig godt

med å jobbe her på Aktiv åpen barnehage.

Jeg er mamma til to små gutter, som tar det meste av min tid. 

Ellers er jeg veldig glad i natur, fotografering og baking."

Sendy_edited.jpg

Sendy har en mastergrad i Jus, og har jobbet mange år som advokat. Ved siden av jobben på Aktiv, arbeider hun som spansklærer. Sendy kommer fra Mexico, og har bodd i Trondheim i 10 år.

MARION

Gründer og eier

Marion_edited.jpg

Marion har mastergrad i arkitektur og praktisk pedagogisk utdanning fra NTNU, har studert kunstpedagogikk og folkehelse. Hun har utdanning som yoglærer og mindfulnessinstruktør. Jobben på Aktiv kombinerer hun med jobb som kunstlærer og som selvstendig næringsdrivende.

"Mitt første møte med åpen barnehage var som ung mamma, i år 2000. Det var stor mangel på barnehageplasser, som resultat ble Aktiv til. Besøkene i åpen barnehage var gull verdt, i dag er flere av mine beste venner er fra tiden i åpen barnehage. 

 

Aktiv åpen barnehage er mitt "hjertebarn". Jeg brenner for at foreldre og barn får mulighet til å glede seg over nye erfaringer og oppdagelser sammen, og til å få nye venner."

bottom of page