top of page

VELKOMMEN!

Som en liten perle ligger vi godt gjemt mellom industrien på Nyhavna. Adressen vår er Båtmanns gate 4, 4. etasje. Vi har utsikt mot fjord og fjell, masse lys og masse hjertevarme.

 

Vi oppfordrer alle som besøker oss til å gå, eller kjøre kollektivt om mulig.

Det er gangavstand hit fra sentrum, Solsiden, Lilleby, Lade...

 

Noen få gratis parkeringsplasser er tilgjengelig utenfor bygget, først til mølla gjelder.

For nærmere beskrivelse av hvordan du finner oss, trykk her...

vår historie & vår visjon

Aktiv åpen barnehage ble åpnet i 2003, av engasjerte foreldre som manglet barnehageplass. De første årene hadde vi førskoleklubb, men nå er de fleste av våre besøkende små barn i alderen 0-2 år, i følge med foreldre. Tilbudet formes i fellesskap mellom våre besøkende og ansatte, og endres derfor stadig.

Vårt mål er at barn og voksne kan delta på aktiviteter, undre seg, sanse og erfare sammen.

 

Småbarnstiden er kanskje den viktigste tiden i barnets liv! Dannelsen av en trygg tilknytning og en trygg base gir rom for utforskning, erfaring og oppdagelse av verden for barnet. Dette igjen gir grunnlag for utvikling av en sunn hjerne, et trygt og stabilt selvbilde, evne til stressregulering og et godt fundament for livet.

Ved regelmessig besøk i åpen barnehage og deltakelse på aktivitetene, gir du barnet ditt et godt fundament og en stødig grunnmur.

 

 Siden 2017 har vi disponert  flotte lokaler i Båtmanns gate 4. på Nyhavna. Ved siden av barnehage, finner du treningsaktiviteter som yoga, mindfulness, og kunst i våre lokaler. Vi leier også ut lokalene til barnebursdag, dåp, navnefest, konfirmasjon og lignende. 

34.png
33 (2).png
bottom of page